Select Page
Jeanine Bosma, spreker, auteur van het boek LEEF

Welkom bij Jeanine Bosma

Jarenlang vermeed Jeanine uitdagingen omdat ze niet zeker wist of het het gewenste resultaat zou opleveren. Het loslaten van de controle en het willen vermijden van falen kan enorm belemmerend werken. Als je je als mens echter wilt ontwikkelen is het nodig om nieuwe uitdagingen aan te gaan ook al is dat altijd niet even makkelijk. Wat is nu echt het ergste dat kan gebeuren? Door met moed de confrontatie met mislukking, teleurstelling en tegenslag aan te gaan zorg je voor een persoonlijke ontwikkelingsboost. 

 

En dit is precies wat Jeanine deed. Ook al was de weg niet altijd even makkelijk toch wist ze de uitdaging aan te gaan. Dit proces begon ze in haar boek “Leef!”, wat zelf ook een uitdaging buiten haar comfortzone was, samen te vatten. Ze vertelt niet alleen hoe jij deze confrontatie met mislukking, teleurstelling en tegenslag kan aangaan, maar ze ondersteunt dit ook met persoonlijke verhalen die de materie toegankelijker maken. Ze laat je inzien dat die moeilijke hordes zullen leiden tot die ontwikkeling waar je naar zoekt.

Over Jeanine – Spreker, coach en adviseur

Met haar diploma Bewegingswetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen en achtergrond als manager en consultant voor gemeentes en commerciële adviesbureaus op het vlak arbeids- en organisatiepsychologie en veranderkunde, weet ze als geen ander haar kennis over te brengen. Tegenwoordig geeft ze aan de hand van haar boek “Leef!” ook lezingen. Met praktische handvatten weet je de volgende dag al aan de slag te gaan.